Materiale placi

Benzi dublu adezive buretoaseBenzi dublu adezive buretoase

Benzi dublu adezive buretoase

Benzi dublu adezive buretoaseSpray 75

Adeziv presoactiv, pulverizabil, care se poate folosi la atasarea sau la fixarea temporara (tip post-it) a unor piese din materiale usoare, in vederea expunerii, sau a asamblarii lor finale. Adezivul are un timp de lucru (interval de realizare a imbinarii) cuprins intre 5 secunde si cateva ore. Rezistenta sa redusa faciliteaza desprinderea si repozitionarea repetata. Este transparent, nu patrunde, nu increteste si nu pateaza materialele.

Citeste mai multe

Spray 77

Adeziv rezistent pulverizabil, de uz general, care face priza rapida si nu pateaza. Aplicat pe ambele fete permite realizarea lipirii, chiar si dupa o perioada mai lunga de timp. Este ideal pentru lipirea filmelor decorative, foliilor, materialelor plastice si polistiren expandat.

Citeste mai multe

Spray 80

Adeziv de contact, pe baza de neopren, cu performante ridicate si rezistenta buna la plastifianti. Atinge rezistenta pe care in mod uzual o dezvolta adezivii de contact pensulabili sau pulverizabili. Buna sa rezistenta la plastifianti si capacitatea de lipi puternic marea majoritate a materialelor, precum si rezistenta la temperaturi ridicate, il fac ideal pentru o multitudine de aplicatii.

Citeste mai multe

Spray 90

Adeziv puternic, pulverizabil, destinat unei game largi de aplicatii care necesita rezistenta initiala ridicata si atingerea rapida a rezistentei finale. In unele cazuri, performantele spray-ului tip 90 sunt comparabile cu cele ale unui adeziv de contact, aplicat cu pensula. Lipitura realizata este durabila In timp si rezista excelent la apa. Este ideal pentru lipirea unei game largi de materiale plastice, inclusiv PE si PP.

Citeste mai multe

VHB 4905

VHB 4905 - banda adeziva acrilica transparenta cu grosimea de 0,5mm, utilizata in aplicatii industriale. Constructia benzilor este integral acrilica, caracterizata prin coeziune ridicata si vascoelasticitate. Prezinta rezistenta excelenta la imbatranire, radiatiile UV, actiunea substantelor chimice si factorii de mediu. Rezista timp indelungat la temperaturi de pana la 93ºC (149ºC pe termen scurt). Ideala pentru lipirea materialelor transparente, in special acolo unde nu este acceptata...

Citeste mai multe

VHB 4910

VHB 4910 - banda adeziva acrilica transparenta cu grosimea de 1mm, utilizata in aplicatii industriale. Constructia benzilor este integral acrilica, caracterizata prin coeziune ridicata si vascoelasticitate. Prezinta rezistenta excelenta la imbatranire, radiatiile UV, actiunea substantelor chimice si factorii de mediu. Rezista timp indelungat la temperaturi de pana la 93ºC (149ºC pe termen scurt). Ideala pentru lipirea materialelor transparente, in special acolo unde nu este acceptata...

Citeste mai multe


Produsele 1 - 6 din 14 din categoria: Benzi dublu adezive buretoase

Pagini:   1   2   3