Materiale placi

Benzi dublu adezive vhb (very high bond)Benzi dublu adezive VHB (Very High Bond)

Benzi dublu adezive VHB (Very High Bond)

Benzile dublu adezive 3M VHB sunt o alternativa performanta si economica la sistemele traditionale mecanice de asamblare.

Avantaje:

Asamblari puternice si rezistente

Procesul de asamblare foarte rapid, fara echipamente costisitoare

Rezistenta la actiunea substantelor chimice si la radiatiile UV

Etansare excelenta

 

 VHB 4905

VHB 4905 - banda adeziva acrilica transparenta cu grosimea de 0,5mm, utilizata in aplicatii industriale. Constructia benzilor este integral acrilica, caracterizata prin coeziune ridicata si vascoelasticitate. Prezinta rezistenta excelenta la imbatranire, radiatiile UV, actiunea substantelor chimice si factorii de mediu. Rezista timp indelungat la temperaturi de pana la 93ºC (149ºC pe termen scurt). Ideala pentru lipirea materialelor transparente, in special acolo unde nu este acceptata...

Citeste mai multe

VHB 4910

VHB 4910 - banda adeziva acrilica transparenta cu grosimea de 1mm, utilizata in aplicatii industriale. Constructia benzilor este integral acrilica, caracterizata prin coeziune ridicata si vascoelasticitate. Prezinta rezistenta excelenta la imbatranire, radiatiile UV, actiunea substantelor chimice si factorii de mediu. Rezista timp indelungat la temperaturi de pana la 93ºC (149ºC pe termen scurt). Ideala pentru lipirea materialelor transparente, in special acolo unde nu este acceptata...

Citeste mai multe

VHB 4936

VHB 4936 - banda adeziva acrilica transparenta. Produsul ofera o foarte buna sigilare pe suprafetele neregulate in aplicatii industriale de interior si exterior.

Citeste mai multe

VHB 4941

VHB 4941 - banda adeziva acrilica, pe suport acrilic cu celule inchise, de culoare gri. Produsul ofera o foarte buna sigilare pe suprafetele neregulate in aplicatii industriale de interior si exterior.

Citeste mai multe

Dual lock

Sistemele Dual-Lock sunt o alternativa inovatoare pentru suruburi, cleme si alte sisteme de asamblare traditionale. Premit obtinerea unor asamblari perfecte si durabile, nu deterioreaza materialele si se demonteaza rapid si usor. Fixarile Dual Lock constituie un sistem de asamblare demontabil, unde piciorusele in forma de ciuperca se intrepatrund unele cu altele, atunci cand sunt presate impreuna. Sistemul permite inchiderea si deschiderea de peste 1000 de ori.

Citeste mai multe

Scotchmate

Sistemele Scotchmate sunt formate din mici carlige rigide pe o parte si bucle flexibile pe cealalta. Atunci cand acestea sunt presate impreuna se realizeaza o prindere excelenta pentru imbinari usoare, permitand reducerea costurilor si a timpului de asamblare. Varianta cu adeziv pe spate poate fi folosita pentru o mare varietate de suprafete. Sistemele Scotchmate subtiri sunt recomandate atunci cand aveti nevoie de imbinari rapide, discrete si usoare.

Citeste mai multe


Produsele 1 - 6 din 7 din categoria: Benzi dublu adezive VHB (Very High Bond)

Pagini:   1   2