Echipamente

CapsatoareCapsatoare

Capsatoare

Finisarea materialelor imprimate este la fel de importanta ca si partea de printare in ceea ce priveste calitatea produsului final.

Pentru aceasta, firma germana Piromatic va propune echipamente de capsare productive si fiabile.

In fluxul de productie, procesul de aplicare a capselor de prindere pentru bannere, textile si mesh-uri se gaseste la final, dupa etapele de taiere si de lipire, moment in care cel mai adesea presiunea de timp este maxima.PM mini for 2

Capsatorul Piromatic PM mini for 2 este compact, usor si mobil (masa cu role). Perforarea si capsarea se realizeaza intr-un singur pas. Comanda manuala sau prin pedala. Utilizeaza capse cu diametru de 8-12mm. Alimentare manuala cu capse si saibe.

Citeste mai multe

PM 21

Capsatorul Piromatic PM 21 este compact, usor si are masa mobila cu role. Utilizeaza capse cu diametru de 8-14mm. Alimentarea cu capse si saibe se face manual.

Citeste mai multe

PM Comfort

Modelul electro-pneumatic PM este un echipament de aplicare a capselor cu actionare pneumatica si comanda electrica, avind o greutate redusa si o constructie compacta. Tot ansamblul este montat pe o platforma mobila, ceea ce permite mutarea echipamentului de-a lungul bannerului atunci cind acesta este greu si de mari dimensiuni. Exista 4 versiuni ale modelului PM (C-1, C-2, C-3 si C-4) diferentiate prin modul de constructie al mesei (PM C-4 are masa fixa si suport din tabla pentru deplasarea...

Citeste mai multe

PM 239

Capsatorul Piromatic PM 239 este o masina compacta, cu masa fixa, full automata. PM 239 are sistem anti-cutare material, fixare pozitie cu laser, alimentare automata saibe si capse, compensator grosime materiale pana la 2mm. Capse utilizate: 8 - 16mm (plastic sau metal)

Citeste mai multe


Produsele 1 - 5 din 5 din categoria: Capsatoare