Echipamente

Echipamente de indoit mase plasticeEchipamente de indoit mase plastice

Echipamente de  indoit mase plastice

 

Tehnologie pentru prelucrarea materialelor plastice
 
Codema produce din 1991 echipamente de prelucrare a materialelor plastice care au fost create la cererea utilizatorilor din domenii variate.
 
Masinile de slefuire, lustruire, incalzire, sau incalzire - indoire, cuptoarele si presele sunt apreciate pentru designul modern, calitatea materialelor si fiabilitate avand aplicatii in industria materialelor publicitare, inginerie sau productia de mobilier.
 
Codema produce masini pentru incalzirea materialelor plastice, manuale si automate, cu incalzire pe una din fetele materialului sau pe ambele fete, cu unul sau mai multe filamente, cu sau fara sistem de racire a materialului.
Echipamentele pentru indoit materiale plastice Codema sunt potrivite pentru prelucrarea urmatoarelor materiale: PMMA, PVC, PVC expandat, PS, ABS, PC, PE, PP, PET.

 SCORE

Rigla pentru incalzirea liniara a materialelor plastice. Grosimea materialului: de la 0,5 pana la 5mm. Lungime maxima de incalzire – 1000mm. Fir de nichelina rezistent in timp. Nu necesita sistem de racire.

Citeste mai multe

CIT

Rigla pentru incalzirea materialelor plastice Rezistenta in tub de Quartz, pentru o mai lunga durata de viata. Ajustarea latimii zonei de incalzire de la 5 la 35mm. Grosimea materialelor prelucrate intre 1.5 - 6 mm

Citeste mai multe

BANK

Rigla pentru incalzirea liniara a maselor plastice Utilizeaza rezistenta in tub de quartz. Lungime maxima material: 1500 mm. Latime zona de incalzire: 5 - 40 mm. Grosime maxima a materialului: 8-10 mm. Sistem de racire obligatoriu.

Citeste mai multe

SOTA

SOTA este conceputa pentru incalzirea liniara a materialelor plastice, cu sistem de ghidare , util pentru lucrarile de serie. - Lungimea zonei de incalzire 1000 - 2000 - 3000 mm - Latimea zonei de incalzire 10 - 80 mm - Rezistenta quartz - Grosime maxima a materialului 15-20 mm

Citeste mai multe

QUARTZ

QUARTZ a fost conceputa sa incalzeasca materiale plastice fara ca la indoire sa apara fisuri sau arderea materialului la suprafata ori in profunzime. QUARTZ are zonele radiante delimitate de sistemul de racire pentru asigurarea unui regim de lucru constant al masinii. - Lungimea zonei de incalzire 2000-3000mm - Latimea zonei de incalzire intre 10 si 50mm - Grosime maxima a materialului 12-15 mm

Citeste mai multe

MULTIBI

Echipament pentru incalzirea liniara a maselor plastice. Incalzire pe lungime de 2000-3000mm. Latimea zonei incalzita: 5-40mm. Grosime maxima a materialului: 8-10 mm. Modele cu 1,2,3 sau 4 rezistente cu fir. Sistem de racire obligatoriu.

Citeste mai multe


Produsele 1 - 6 din 12 din categoria: Echipamente de indoit mase plastice

Pagini:   1   2