Handtop HT2512UV FR9Handtop HT2512UV FR9


Adaugata Luni , 29 Ianuarie 2018, 11:53:06
Handtop HT2512UV FR9
Firma HandTop ne-a obisnuit cu lansari frecvente de printere noi, astfel incat in moentul de fata portofoliul sau include o gama variata de modele: echipamente hibride (cu latimi de lucru de 1,6 m, 2,5 m si 3,2 m), printere flatbed cu masa fixa (pana la 2 x 3 m) si printere dedicate roll to roll la 3,2 si respectiv 5 m latime. Optiunile pot merge mai departe intre configuratiile dotate cu capete Ricoh Gen5 sau cele echipate cu capete Kyocera, iar setul de cerneala poate fi la randul lui doar CMYK sau CMYK + alb, CMYKLcLm + alb, la care se adauga optiunea de varnish sau de primer.
 
Inovatia HandTop lansata recent se refera la modelul HT2512UV FR9, proiectat sa lucreze cu trei randuri de capete Ricoh Gen5 dispuse in mod decalat. 
 
Vom obtine binenteles o viteza sporita de lucru in mod 3 x CMYK (78 m2/ora), dar avantajul major adus de acest printer este ca putem realiza aplicatii de print cu alb, culoare si lac selectiv intr-o singura trecere si fara reducerea vitezei de lucru.
 
Se pot obtine astfel aplicatii spectaculoase cu efect de relief pronuntat, plus lacuire selectiva cu risc minim de a fi afectata de praf, chiar si in conditii de lucru intr-un mediu mai putin protejat.