Materiale placi

Plexiglas® tuburi, barePLEXIGLAS® Tuburi, Bare

PLEXIGLAS® Tuburi, Bare


PLEXIGLAS® XT Tuburi incolore

Tuburile din PLEXIGLAS® au suprafata neteda, lucioasa, un grad de transparenta foarte bun si sunt extrem de usoare. Datorita rezistentei la imbatranire si intemperii, tuburile sunt ideale pentru aplicatii decorative dar si tehnice, unde este necesara transparenta.

Citeste mai multe

PLEXIGLAS® XT Tuburi speciale

PLEXIGLAS® XT Tuburi speciale sunt tuburi decorative, albe sau satinate, care pot fi iluminate si care fac posibila creerea unor elemente de design cu un aspect deosebit. Suprafata satinata este fina, rezistenta la zgarieturi si nu pastreaza amprentele la atingere sau manipulare.

Citeste mai multe

PLEXIGLAS® XT Bare si Bare EndLighten incolore

Barele din PLEXIGLAS® XT incolor au suprafata neteda, lucioasa, un grad de transparenta foarte bun si sunt extrem de usoare. Datorita rezistentei la imbatranire si intemperii, barele sunt ideale pentru aplicatii decorative dar si tehnice, unde este necesara transparenta. Disponibil si in varianta Endlighten.

Citeste mai multe

PLEXIGLAS® GS Tuburi incolore

Tuburile din PLEXIGLAS® GS incolor au suprafata neteda, lucioasa, un grad de transparenta foarte bun si sunt extrem de usoare. Datorita rezistentei la imbatranire si intemperii, tuburile sunt ideale pentru aplicatii decorative dar si tehnice, unde este necesara transparenta.

Citeste mai multe

PLEXIGLAS® GS Bare rotunde

Barele din PLEXIGLAS® GS incolor au suprafata neteda, lucioasa, un grad de transparenta foarte bun si sunt extrem de usoare. Datorita rezistentei la imbatranire si intemperii, barele sunt ideale pentru aplicatii decorative dar si tehnice, unde este necesara transparenta.

Citeste mai multe


Produsele 1 - 5 din 5 din categoria: PLEXIGLAS® Tuburi, Bare